Wij gebruiken de noodzakelijke en statistiek-cookies die geen persoonsgegevens verzamelen en ons helpen onze site te verbeteren. Meer informatie

Zachte Pootjes Balsem 30 ml

Zachte Pootjes Balsem 30 ml

ZACHTE POOTJES BALSEM

Zachte pootjes balsem is 100% natuurlijke kruidenbalsem gebaseerd op een mix van verschillende boters en speciale plantaardige oliën. Een balsem ontwikkeld om ruwe, schrale, droge voetzolen te genezen. Deze balsem heeft een geweldig voedende, hydraterende en genezende werking.

HANDGEMAAKT VAN ALLEEN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN:

Shea boter, olijfolie, amandelolie, kokosolie, bijenwas, avocado olie, cacaozaad boter, ricinus olie, aftreksels van St. Janskruid, calendula, smeerwortel, etherische oliën (cederhout, cipres en lavendel) en heel veel liefde!

GEBRUIKSAANWIJZING:

Je hond afleiden brengt het beste resultaat! Gebruik snoepjes en knuffels om je hond af te leiden van het smeren van de balsem. Smeer de balsem zachtjes over de schone pootjes van je hond. De balsem trekt snel in, waardoor het ook snel resultaat heeft. Breng het 2-3 keer per dag aan totdat de pootjes verbeteren (meestal 2-3 dagen), daarna aanbrengen om het te onderhouden (meestal 1-2 keer per week).

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • €12,99
  • Excl. BTW: €10,74