Wij gebruiken de noodzakelijke en statistiek-cookies die geen persoonsgegevens verzamelen en ons helpen onze site te verbeteren. Meer informatie

Wat is Woefmix?

NIEUW en UNIEK IN NEDERLAND!

Woefmix, de glutenvrije bakmix waarmee je gezellig voor je hond je eigen biscuits kunt maken. De Woefmix is gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten. Het bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen. Aan de Woefmix zijn kruiden toegevoegd die zorgen voor een optimale lichaamsfunctie van je huisdier.

Woefmix bevat 250 gram. Dit is voldoende voor circa 20 biscuits.


  .

Wat maakt Woefmix speciaal?
Woefmix bevat vele ingrediënten die het product zo uniek maken.

100% Glutenvrij en Graanvrij


Honden horen van nature geen granen te eten, ze zijn moeilijk verteerbaar. Woefmix®, de bakmix voor honden geeft je hond naast smaakplezier ook vitaliteit. Zo kunnen jullie langer van elkaar genieten.

Met Kruiden


Met toevoeging van natuurlijke kruiden die iedere een functie hebben voor het lichaam. Kruiden als brandnetel en paardenbloem. Deze zorgen voor een reinigende, vitaliserend lichaam van je huisdier. Dit zorgt voor een optimale lichaamsbalans.

Met Groente en Fruit


Woefmix bevat groente en fruit, boordevol vitaminen en antioxidanten. Daarnaast bevat het mineralen als kalium en magnesium wat helpt bij het behoud van stevige botten.

Hoog Vleesaandeel


Een hoog vleesaandeel. Je hond is een echt vleeseter, deze mix bevat maar liefst 27% rundvlees. Vlees bevat veel eiwitten, vitaminen en mineralen die goed zijn voor het lichaam en welzijn van je hond.

100% Natuurlijk


De woefmix is gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten. Het bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen.

Alleen Water Toevoegen


Het enige wat je nog hoeft toe te voegen aan deze mix, is water! Dan is het klaar om heerlijke snacks te bakken.

  .

Meer informatie over Woefmix?
Bekijk hier de flyer…

Kun je niet wachten om de Woefmix te maken voor je hondje?


Ga dan direct naar onze shop en bestel de Woefmix voor slechts € 6,99.

Bestel Woefmix

Onze tevreden klantjes…