Wij gebruiken de noodzakelijke en statistiek-cookies die geen persoonsgegevens verzamelen en ons helpen onze site te verbeteren. Meer informatie

Snout Soother 8 ml

Snout Soother 8 ml

Droge, schilferige, gescheurde neusjes, soms tot bloedens toe krijgen geen kans met snout soother! 

Snout Soother is een natuurlijke balsem en een synergetische, perfecte mix van organische , veganistisch , voedende , genezing en hydraterende ingrediënten. De balsem kan aangebracht worden op het neusje van je hond bij klachten als droge en gescheurde neusjes, maar kan ook preventief worden gebruikt door de natuurlijke zon beschermende elementen.  In slechts enkele dagen zul je zien dat de neus van je hond is gekalmeerd, verzacht en verjongd. Het is als lippenbalsem voor mensen, maar dan 100% natuurlijk en zonder chemicaliën! 

Dierenartsen over de hele wereld zijn verbaasd over de helende kracht van de snout soother en raden snout soother dan ook aan voor iedere hond! 

Gebruik: Wrijf met 2 vingers zachtjes de crème op de neus van je hond. Of gebruik eventueel een wattenschijfje. Hoe vaker je het product insmeert, hoe beter het resultaat. Probeer je hond na het insmeren af te leiden met een bot of wat lekkers, waardoor ze niet meteen de crème er vanaf likken. Dit kan overigens geen kwaad in verband met alleen maar natuurlijke ingrediënten.  

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • €5,99
  • Excl. BTW: €4,95