Wij gebruiken de noodzakelijke en statistiek-cookies die geen persoonsgegevens verzamelen en ons helpen onze site te verbeteren. Meer informatie

Ons verhaal


Passie voor dieren


1988, het jaar dat ik, Dominique, geboren ben! Al heel jong had ik een passie voor dieren. Ik heb altijd heel veel huisdieren gehad en zij waren mijn beste vrienden. Ik houd heel erg van alle dieren, maar honden hebben echt een speciale plaats in mijn hart.
1988

Angel


In 2007 heb ik mijn hondje Angel gekregen. Een Franse Bulldog.
2007

Gizmo


Dit jaar is Gizmo geboren. Ze is pas op latere leeftijd bij mij komen wonen.
2009

Hier begon het..


Al vanaf het begin had Angel heel veel gezondheidsklachten. Door verkeerde voeding kreeg ze ook allergieën. Dit was voor mij het moment dat ik na begon te denken om zelf een gezond product te ontwikkelen voor honden. Naast de zoektocht naar voeding, ben ik ook andere geneeswijzen dan de reguliere geneeskunde gaan zoeken. Vaak heb ik nagedacht over producten die ik zelf kon gaan bedenken die helemaal op de behoefte van mijn hondje aan zouden sluiten.
2011

Opleiding en afstuderen


Tijdens mijn opleiding “Food Design and Innovation” kwam ik veel in aanraking met voeding. Ik heb een grote liefde voor dieren, honden in het speciaal en hierdoor werd al snel de link gelegd tussen mijn opleiding en voeding. Ik wilde iets met diervoeding gaan doen.

Tijdens mijn afstuderen kreeg ik de kans om een nieuw product concept te introduceren voor mijn afstuderen. Het was dan ook gelijk duidelijk dat het een voedingsproduct voor honden zou gaan worden.

Tijdens dit project is mijn hondje helaas overleden. Dit was een erg moeilijke en zware periode. Zeker omdat zij de inspiratie was voor mijn project. Toch heb ik de kracht weten te vinden om het tot een goed einde te brengen. Dit was nog het laatste wat ik voor haar kon doen. Ik weet dan ook zeker dat ze trots op me zal zijn!
2012

Nieuw hondje


Eind van dit jaar is Gizmo bij me komen wonen. Gizmo is een herplaatser, ze was toen al 4 jaar oud. Ze heeft al bij verschillende gezinnen gewoond waar ze niet goed verzorgd werd en als fokteefje werd gebruikt. Hier is ze weggehaald, nadat ze gratis werd aangeboden op Marktplaats. We zijn haar meteen gaan halen.

Er bleek op het gebied van haar gezondheid een aantal dingen niet goed te zijn. Ze was erg angstig en erg mager. Na een paar dagen voelde ze zich al helemaal thuis en nu is ze tot een geweldig lieve Franse Bulldog opgebloeid.
2014

Woefmix

Geboorte van Puur Dierenliefde

Ik ben mijn hondje, Angel, heel erg dankbaar voor de inspiratie, liefde en gezelligheid die zij mij gegeven heeft. Door Angel is mijn product “Woefmix” geboren en tevens ook mijn webshop “Puur Dierenliefde”.
2016

“Puur Dierenliefde staat voor pure liefde voor je huisdier. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor je huisdier. We streven ernaar om alleen de allerbeste, puurste en natuurlijkste producten aan te bieden voor je huisdier.”

 

– Dominique van Bree, Eigenaresse –

Team

Dominique van Bree

Eigenaar / Oprichter

 

Al heel jong had ik een passie voor dieren. Ik heb altijd heel veel huisdieren gehad en zij waren mijn beste vrienden. Ik houd heel erg van alle dieren, maar honden hebben echt een speciale plaats in mijn hart.

Gizmo

Mascotte

 

Mijn verleden is niet zo leuk geweest, gelukkig heb ik nu baasjes waar ik het super goed naar mijn zin heb en die super goed voor mij zorgen.

Angel

In Memorian
2008* – 2012+